Ražné chlebové kvasy | TECHNOPEK pekárenské stroje a technológie

Ražné chlebové kvasy

Živé chlebové kvasy

Kvas typu chlebovej fermentácie bol vyvinutý v 80. rokoch nemeckou firmou IsernHäger a v roku 1982 bol patentovaný. Výnimočnou vlastnosťou chlebovej fermentácie je možnosť skvasiť 15 až 50% zvyšného chleba namiesto ražnej múky do kvasu a tiež neobyčajne dlhá doba spracovateľnosti kvasu, ktorá je po vyzretí až 144 hodín. Chlieb v kvase nielen usporí suroviny, ale dodáva arómu a čerstvosť novo vyrobeným chlebom. 


Výhody použitia

  • Dlhá stabilita kvasu                     
  • Ekonomika výroby
  • Dlhšia čerstvosť chlebov
  • Výrazná aróma a chuť hotových výrobkov
  • Možná kombinácia s ďalšími predstupňami
  • Vyššia dosahovaná výťažnosť ciest
  • Skladovanie kvasu bez potreby chladenia
  • Vyššie množstvo technologickej vody do cesta-lepšia regulácia teploty ciest
Diosna
Kvasomaty Roggen Ecoline


Technopek s.r.o.
Športová 5
90042 Dunajská Lužná
Slovensko

IČO: 35736615
DIČ: 2020211050
DIČSK: SK2020211050

tel: +421 2 452 41 535
fax: +421 2 452 41 530
mail: info@technopek.sk

Táto stránka používa na poskytovanie služieb a analýzu návštevnosti súbory cookies. Informácie o používaní našich stránok sú zdieľané so spoločnosťou Google. Používaním týchto webstránok vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies.
Rozumiem