Pšeničné kvasy | TECHNOPEK pekárenské stroje a technológie

Pšeničné kvasy

Pšeničné kvasy sú najúčinnejší spôsob, ako produkovať vysoko-kvalitatívne pšeničné pečivo. Pšeničný kvas našiel u pekárov obľúbenosť nie len vďaka jednoduchosti použitia, ale predovšetkým pre jeho vynikajúce výsledky. S pšeničným kvasom IsernHäger dostane Vaše pečivo výnimočnú chuť, príjemnú vôňu a skvelú elasticitu striedky. 


Výhody použitia

  • Dlhšia čerstvosť chleba
  • Zvýraznenie arómy a chuti
  • Možná kombinácia s ďalším predstupňom
  • Predĺženie mikrobiálnej trvanlivosti chleba
  • Skladovanie kvasu bez potreby chladenia
Diosna
Kvasomaty Weizen Ecoline


Technopek s.r.o.
Športová 5
90042 Dunajská Lužná
Slovensko

IČO: 35736615
DIČ: 2020211050
DIČSK: SK2020211050

tel: +421 2 452 41 535
fax: +421 2 452 41 530
mail: info@technopek.sk

Táto stránka používa na poskytovanie služieb a analýzu návštevnosti súbory cookies. Informácie o používaní našich stránok sú zdieľané so spoločnosťou Google. Používaním týchto webstránok vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies.
Rozumiem