Popis technológie

BETAFerm je nová technológia, ktorá bola vyvinutá a navrhnutá v laboratóriách na Slovensku. Predstavuje nový spôsob

spracovania tradičných cereálnych surovín, ale rovnako aj menej tradičných surovín akými sú strukoviny, či olejniny a tiež vedľajších produktov a zlomkov. Účelom technológie je zvýšenie efektivity, kvality a inovačný potenciál pri výrobe produktov, čím BETAFerm prispieva k eliminácií výrobných strát, znižovaniu výrobných nákladov pri udržateľnej kvalite výrobného procesu vrámci pekárskeho a celkovo cereálneho priemyslu.

Princípom je spracovanie základných funkčných zložiek cereálií čisté biologickým spôsobom, metódou intenzívnej cielenej fermentácie. Výsledkom sú produkty špecifického zloženia s vlastnosťami, ktoré podľa spôsobu využitia a typu zlepšujú kvalitu, výťažnosť, či efektivitu a zároveň podporujú inovatívnosť a originalitu výroby.

Hlavné spôsoby využitia:

- Spracovanie vedľajších produktov, nepodarkov a nadprodukcie

- Výroba gélov a prípravkov z cereálií, olejnín, okopanín, zeleniny a ovocia

- Výroba múčnych gélov, fermentovaných múk, zákvasov a kvasov

 

 

Novinka!!! Malá linka na rožky a kaiserky do 6.000 ks/hod.!!!

Kontaktujte nás …

 

 

a

 

TECHNOLOGIE A INOVACE V PEKAŘSKÉM PRŮMYSLU

 

                       

Vážený pán Dr. Gerbel,

Ako sme sa od Vás dopočuli, naša konkurencia zasa raz argumentuje tým, že MIWE vyrába v zahraničí (vo Vami uvedenom konkrétnom prípade v Číne) a na trhu kvázi existujú dve kvality MIWE-výrobkov.
Nevieme, odkiaľ alebo prečo sa takéto chýry šíria, no možno našim konkurentom vecné argumentovanie proti MIWE pripadá jednoducho príliš zložité!

Copyright © 2018 TECHNOPEK s.r.o.. All Rights Reserved.

Search